Myskväll med barnen

Just nu sitter jag och barnen fastklistrade framför TV:n och tittar på en, för oss, ny film som heter ”Mary och häxans blomma”. Det är en rätt spännande film, för att vara en barnfilm. Jag hade velat se ”Bröderna Lejonhjärta” men… tjejerna fick välja ikväll. Med först tacos och sedan chips till filmen. Det är sådant här jag riktigt njuter av. Stillhet med familjen. Jag verkligen njuter av att få mysa och bara få vara nära barnen. Att få tillbringa tid med dem. Kvalité när det är som bäst.

Såhär njöt vi av förra helgen. Bakade kladdkakemuffins och till det hade vi lite grädde, strössel och lite annat gott på. Även då hade vi en film som vi tittade på samtidigt. Vi försöker göra något mysigt sådär på helgerna. När vi ändå kan så att säga. Jag älskar att tillbringa tid med dem. Jag älskar att jag just nu jobbar 40% som lärare – för att kunna vara mer med barnen. För barnen är verkligen mitt allt.

Författare: Annica Magnusson

28 år, trebarnsmamma och förskollärarstudent..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s