Saknar pappa

Mary vaknade till inatt och var inte direkt nådig. Ledsen, grät och var helt otröstlig. Välkomnade henne till vår säng – där hon somnade direkt, så fort hon fick pappas täcke på sig. Hon saknar verkligen deras pappa. Det gör de andra två också men det är såhär man märker det på Mary. Ebba däremot är sådan att hon inte riktigt vill säga god natt / god morgon till Micke i telefonen, just för att det är jobbigt i hennes saknad. Men vi har i alla fall igång högtalaren och han säger god natt / god morgon även till henne. Och vi skickar bilder och filmer åt båda hållen då han är borta. Han skickar en del filmer med hälsningar till barnen och de skickar massor med ”jag saknar dig” – filmer till honom. 12 dagar till ska han vara borta. Sedan kommer han hem för 3-4 dagar. Tror vi alla kommer njuta riktigt mycket de dagarna, när vi alla är samlade igen.

Författare: Annica Magnusson

28 år, trebarnsmamma och förskollärarstudent..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s