Olika stilar

Jag har haft massor med olika hårstilar genom tiderna. Haha oj, nu lät det som om jag är gammal. Men vad tusan! Närmar mig ändå 30-sträcket snart. Jag tänkte i alla fall visa er några av alla (tusen?) olika stilar jag har haft.. Och då är detta bara från senaste decenniet. Och absolut inte alla frisyrer, färger eller så.

Vilket passar bäst? Eller passar jag lika bra i flera av dem?

Författare: Annica Magnusson

28 år, trebarnsmamma och förskollärarstudent..

En tanke på “Olika stilar”

  1. Är ju verkligen så himla kul att testa nya stilar! Gjorde det mycket i tonåren men har kört samma i 7 år nu då jag trivs så bra i det ☺️ Tycker du var fin i alla men jag själv gillar mest långt hår så säger bild 3, tror du skulle passa i lugg också 😊

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s