Vecka 43

Spontan tanke

Oj.. Går tiden verkligen såhär fort? Kändes som om det var nyår nyss och snart är vi där igen. Jisses, alltså! Och nu kommer den här tiden gå mycket fortare än vanligt också, känner jag på mig. Jag har ju knappt börjat tänka på julklappar eller någonting till tjejerna, eller jo en sak som både jag och deras pappa tänker på och letar efter. Storpack med lego. Typ 20 kg eller sådant. De älskar att bygga, alla tre!

Veckans to do

Idag är det körlektion på förmiddagen och sedan har jag jobb på eftermiddagen. Tjejerna är i skola och förskola. Samma upplägg på dagsplaneringen blir det imorgon. Deras pappa åkte igår på turnén igen och blir borta till onsdag eller torsdag. Onsdag jobbar jag heldag och sedan är jag ledig torsdag och fredag. (Jobbar alltså bara 40%). Helgen tillbringar vi tillsammans med tjejernas pappa och förmodligen åker vi ut på äventyr på lördag. Men det återstår att se hur helgen utvecklar sig egentligen. Tvättstugan är ett måste också under veckan.

Viktigt att göra

Någonting jag måste fokusera på i veckan är körkortsteorin. Måste nöta in den, plugga, plugga..! Får ta det på alla bussresor jag måste göra i och med mina jobb-bussresor. Klockrent..! Har ni några tips för körkortsteorin?

Författare: Annica Magnusson

28 år, trebarnsmamma och förskollärarstudent..

2 reaktioner till “Vecka 43”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s