Lyckorus

Jag fattar det fortfarande inte! Tänk.. än en gång far ett lyckorus genom mig. Jag?! Mamma igen?! Hela jag är överlycklig.

Samtidigt kommer det ju en del frågetecken.

Jag fick havandeskapsförgiftning då jag väntade Samantha, vilket kanske innebär att jag måste ta medicin för att minska den risken i denna graviditet. Jag har nu i dagarna fått veta att jag diagnostiserats med graviditetsdiabetes, vilket innebär kostomläggning och att tänka på att motionera mer än vad jag gör. Jag har lågt järnvärde så jag måste börja med järntabletter. Blir som sagt en del att följa upp på MVC. Men kan inte låta bli att glädjas ändå.

Författare: Annica Magnusson

28 år, trebarnsmamma och förskollärarstudent..

22 reaktioner till “Lyckorus”

  1. Tack! ☺️ Är inte speciellt orolig för diabetes-diagnosen. Pappa hade typ 1, min svägerska har det med. Så jag får ju kloka ord och tips från henne! ☺️ och så möte med specialistmödravården i nästa vecka för mer information.

   Gilla

  1. Inte än. Först gäller kostomläggning. Sedan ev tablettbehandling om inte kostomläggningen räcker. Och räcker inte det med tabletterna blir det insulin med sprutor.

   Däremot ska jag ju ta kapillärprover typ 3-4 gånger om dagen för att ha koll.

   Gilla

 1. Så kul ❤ Så klart du ska vara glad för det och det som kommer på vägen får man tackla. Som tur är får man bra stöd och vård hos BVC. Stort grattis ❤

  Gilla

 2. Åh vad roligt, stort grattis! Hur långt är du gången? Vilken ynnest att få vänta ett barn till. Håller tummarna för att du ska få må bra.

  Gilla

 3. Men åh vad roligt! Stort grattis, jag är verkligen glad för din skull! Antar att du kommer få på regelbundna kontroller nu i och med diabetesen och risken för havandeskapsförgiftning?

  Gilla

 4. åh nj men hoppas det räcker me kosten så du inte behöver tabletter eller sprutor. allt för bebisen det gör man ju men ja ändå
  en lycka verkligen att få en lite bebis igen

  Gilla

 5. Men Woow så underbart
  Stort grattis till er
  Hoppas du slipper de Sen och att allt hjälper med medicin
  Hoppas du får en lätt graviditet och att du mår bra hela vägen till slutet fina du

  Gilla

 6. Så roligt med en liten bebis men vad tråkigt att du fått graviditets diabetes hoppas att du slipper havanskapsförgifting denna gång ska bli intressant att följa din graviditet kul med en liten bebis i magen ❤️😊

  Gilla

 7. Men å vad kul massor med grattis. Vi har ju två killar men hade varit mysigt med en liten till ibland även om jag inte vill föda fler barn. Mycket att hålla koll på men bra att du har det under uppsikt.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s