Mina guldklimpar

Mina tre töser är verkligen allt för mig. Och jag tycker om att se på dem, att höra på vad de har att säga. Hur deras tankar går. Ja allt med dem fascinerar mig. Tycker dock om att de har utvecklats till självständiga individer som verkligen visar sina egna personligheter.

Samantha är den som gillar att dansa, sjunga och spela upp teatrar. Redan innan ett års ålder kunde hon hela ”Let it go” sången, inklusive alla rörelser och kunde tajma in exakt rätt i allting. Jag bara säger.. WOW! Hon är också väldigt omhändertagande, vetgirig och frågvis. Hon blir irriterad när folk tror att hon och Mary är tvillingar men tycker ändå om att de två är så lika varandra. Hon vill bli balettdanslärare när hon blir stor.

Mary är den blyga, tysta typen. I alla fall ute vid folksamlingar, eller när vi har besök. Är hon i miljöer och med människor hon är trygg med så är hon ofta den vildaste och gladaste av dem tre. Men är någonting obekvämt eller jobbigt så ”låser hon sig” och blir helt otroligt introvert. Hon bröt sitt ena ben när hon var två år gammal. Inte en enda tår föll då. Inte ett enda gråt eller skrik av smärta. Hon höll allt inom sig. Men så otroligt närhetssökande och hon har verkligen en vilja av stål. Hon har i flera år sagt att hon vill bli brandman när hon blir stor.

Ebba… Vår klätterapa. En nyfiken en som verkligen tar tag i saken på egen hand – för att få reda på saker och ting. Exempelvis har hon klippt sig själv några gånger, för att hon ville testa. Hon klättrar på soffor osv när vi inte hinner fram. ”Jag kan inte ramla” är hennes försvar till detta. Hon älskar att ”balta” och leka med olika vätskor och matvaror – just för att se vad det blir av detta. Hon älskar att springa, sparka boll och har väldigt stort intresse av just bollar. Hon ska bli fotbollsproffs när hon blir stor säger hon ofta.

Författare: Annica Magnusson

28 år, trebarnsmamma och förskollärarstudent..

3 reaktioner till “Mina guldklimpar”

  1. Dom är verkligen så himla söta alla 3 och dom är verkligen helt olika personer det märks i texten. Är också introvert av mig speciellt i folk samlingar och om jag är obekväm 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s