Svar från frågestunden (del 1)

Jobbar din man fortfarande iväg? Kan ha snurrat till det men var det inte han som jobbade ute? Ja, han gör det fortfarande. Tex nu snart avslutar han en sex veckors turné där han kört lastbil med dekoren / sakerna åt en dansföreställning. Dock har han ju kunnat vara hemma 2-3 gånger under hela tiden så barnen har som ändå kunnat träffa honom rätt mycket under tiden.

Hur skulle du beskriva dig själv med tre ord? Nyfiken, naiv, troende.

Hur många barn vill du ha? Hm, jag tror faktiskt att det här fjärde barnet blir det sista. Jag har alltid drömt om många barn. Men.. Vid tre kände jag mig inte helt klar. Vid den här graviditeten.. Känns absolut som den sista.

Var vill du helst bo? Norrland, utan tvekan. Typ… Härnösand. Eller Sundsvall. Men blir det inte i Norrland så blir det Örebro. Dessa ställen är mina favoritställen.

Var vill du resa? London… Harry Potter World.. Satan så jag drömt om att åka dit i flera år.. Men vill även åka tillbaka till Assisi i Italien.

Hur firar ni jul? Med Kalle Anka hemmavid, barnens farmor har varit hos oss på julaftonsförmiddagen men åkt hem vid Kalle Anka – Micke har kört henne och jag och tjejerna har tittat på TV då. Julgran, pyssel, pynt, julklappar och bara med familjen. Dock vill jag något år snart åka upp till Norrland och fira jul hos min mamma med alla mina syskon, deras respektive och barn.

Juldagen 2015. Med Ebba i magen.

Författare: Annica Magnusson

28 år, trebarnsmamma och förskollärarstudent..

4 reaktioner till “Svar från frågestunden (del 1)”

  1. Åh jag bor i södra Norrland dock inte inågon av dom större städerna ❤️ nyfikenhet är en bra egenskap ty ker ja det lär man sig mycket på, är själv väldigt nyfiken av mig haha 😂❤️

    Gilla

  2. Åh tycker verkligen om frågestunder, så roligt! London har jag besökt 2 gånger & det är verkligen en fantastisk stad, kan verkligen rekomendera 😃 Har dock missat Harry Potter world tyvärr

    Gilla

  3. Åh frågestund tycker jag är så kul, alltid roligt att läsa svaren 😃 London har jag besökt 2 gånger & det är en fantastisk stad som jag varmt kan rekommendera! Harry Potter world har jag dock missat 😕

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s