Svar på frågestunden (del 2)

Vad gör du helst en ledig dag? En ledig dag är jag helst med hela familjen. Kanske en utflykt till en lekplats med tjejerna så att de får leka, springa och klättra av sig massor. Och så tid på kvällen för släktforskningen, vore guld värd.

Hur trivs du med livet just nu? Livet.. Rullar på. Jag trivs med det men kunde absolut ha varit bättre ekonomiskt.

Vad drömmer du om? Att vara ekonomiskt oberoende så att jag slapp söka jobb på jobb på jobb för att ens ha en chans till något bra jobb. Visst, att jobba 40% är härligt – jag får mer tid tillsammans med barnen. Men ekonomiskt.. It’s not that cool..

Vad tror du att dina barn kommer jobba med som vuxna? Ja, du… En helt omöjlig fråga att svara på. För som alla vet så drömmer barn om olika yrken som de som vuxna inte alls vill /drömmer om att jobba med.

Vad ville du jobba med som liten? När jag var liten ville jag jobba som teckenspråkstolk. Dvs tolka från talad svenska till svenskt teckenspråk och tvärtom. Tyvärr så är min synskada och min hörselskada i vägen för att nå den drömmen, som jag ju fortfarande har. Att jobba som modersmålslärare i teckenspråk – det mildrar lite av den längtan i alla fall. Och jag har ju ”jobbat” som tolk under många års tid, för mina vänner och så – när det har behövts. Inte avlönat jobb visserligen utan helt volontärt men ändå..

Hur träffades du och din make? Vi träffades online. Chattade i ett halvår innan jag ändå skulle till Jönköping för en kristen konferens. Den helgen träffades vi för första gången och på den vägen är det. Dock är vi inte gifta längre. Men vi var det i nästan 8 år.

Jag har för mig att du skrivit att ett av era barn också har Turners syndrom, är det vanligt att ärva? Ja, Samantha har också Turners syndrom. Man säger att det inte ska gå att ärva men då menar man ju också på att man, som TS-kvinna är infertil därav den obefintliga risken för arvsanlag. Men jag vet väldigt många med just den del av TS som vi har – som fått döttrar med samma typ av TS.

Är Samantha och Mary tvillingar? Nej, det är de inte. Men väldigt många undrar om de är det. De har alltid varit så otroligt lika varandra.

Författare: Annica Magnusson

28 år, trebarnsmamma och förskollärarstudent..

7 reaktioner till “Svar på frågestunden (del 2)”

  1. Spenderar också gärna lediga dagar med familjen, kvalitetstid är det bästa. Träffade också min gubbe online, tänk vilka fantastiska möjligheter vi har idag. Förstår att folk undrar om de är tvillingar, de är väldigt lika!

    Gilla

  2. Så otroligt bra svar och väldigt intressanta svar du ger 🙂
    Så jobbigt de måste kännas de med din dröm att du inte får uppfylla den

    Stor kram på dig fina

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s