Get to know me

Inne hos Yela finns det nu en ”Get to know me” lista och jag tänkte jag också kunde svara på de frågorna då denna bloggen ju är relativt ny. Häng på, och tagga gärna Yela i ert inlägg med så att även hon kan läsa era svar!

Vad heter du? Siri ANNICA Maria Magnusson.

Hur gammal är du? Jag är 29 år. Föddes 1990.

Hur lång är du? 152,5 cm. (Tack vare tillväxthormonet jag tog i 13 års tid.)

Har du djur? Räknas dammråttorna? Haha.. Nä men för tillfället har vi inga djur. Vår katt Sotis dog 2013 och hunden Assie dog vårvintern 2014.

Var bor du? I Huskvarna.

Vem bor du med? Min sambo Micke och våra tre barn.

Bor du i lägenhet eller hus? I lägenhet (en fyra).

Vad lyssnar du på för musik? Mycket lovsång blir det ju. Annars är jag fast i det härliga 90-talet. S Club 7, Backstreets boys, Britney Spears, Style med flera.

Är du morgon- eller kvällsmänniska? Jag är nog en mix av dem. Jag steppar ofta upp snabbt från sängen. Men kliver inte gärna upp tidigare än 5.30. Är jag själv hemma med tjejerna är det lite olika, ibland stannar jag uppe till 2-4 på natten, ibland somnar jag då jag nattar dem. Så beror helt på dagsläget.

Vad har du för intressen? Släktforskningen, läsa böcker (helst typ ungdomsböcker / romaner men läser mycket från Harlequin också).

Vad brinner du för? Familjen. Alltid… Men även att få veta mer om saker och ting, att få möjlighet att hjälpa andra med olika saker.

Är du troende? Ja, jag är kristen. Pingstvän sedan födseln. Är också en LP-vän (missbrukarvård på kristen grund).

En favorit Quote

Favoritårstid? Hm.. Det pendlar mellan sommaren och vintern. Att få åka skoter, slalom och helt enkelt bara få vara ute en heldag med massor med snö – det är verkligen en toppendag enligt mig. MEN, nu då jag har barn.. Bara tanken på att klä på dem massor med lager på lager kläder, av med dem då de ska på toa.. På igen.. Bara tanken på det gör mig svettig. Att då tillbringa en sommardag på stranden med dem, bada massor, äta glass och fika tillsammans.. Komma hem med trötta barn som somnar gott på kvällen – det är också ett drömscenario..

Favoritfärg? Svart och röd. Men har också en stor tjusning för de knalliga färgerna orange, gul, rosa…

Favoritaffär? Hm… Använder mig mestadels av H&M till mig och tjejerna i klädväg så säger nog det.

Favoritskor? Ett par hederliga gymnastikskor. Mina toppval alla dagar.

Vad är det viktigaste i ditt liv? Min familj, såklart. Men Gud kommer också på första plats.

Nämn tre saker du inte tycker om? Mobbning, cancer (som tog tjejernas farfar och min farfar ifrån oss) och vissa grönsaker såsom majs och ärtor.

Har du några fobier? Nja, jag gillar inte småkryp. Har sprungit skrikandes ifrån myror och flugor (japp, jag är ändå norrlänning..).

Vad är ditt drömjobb? Teckenspråkstolk, men det får jag inte jobba som då jag är både syn- och hörselskadad.

Nämn två bra serier? Bara två?! Okej… NCIS och S.W.A.T…

Vad gillar du för filmer? Hm, draman och fantasy.. Tex Harry Potter, Sagan om Ringen, Eragon och liknande.

Vad har du för klädstil? Haha… Bekvämt skulle jag kalla den. Tänker inte så mycket på mode utan kör på det som jag känner jag kan andas i och inte blir besvärad av. Bylsiga kläder oftast.

Bloggen

Vad handlar din blogg om? Hm… Om familjelivet, mina egna tankar men även om syndromet Turners syndrom och hur det påverkar ens vardag. (Lite av det kan ni ju läsa om i Press & Media – fliken).

Vilka är dina mål med bloggen? Att sprida information. Men även få känslan att .. fått skriva av mig. Vill inspirera till att livet är gott ändå – trots svårigheter.

Meningen med ditt bloggnamn är…? Jag heter Annica och är en trebarnsmamma… Svårare än så är det inte.

Varför skaffade du en blogg? Gillar kommunikationen mellan läsare och författaren. Men gillar också konceptet dagbokstanken. Och det är ett sätt att dela med sig av erfarenheter som aldrig förr.

Gillar du att vara bakom eller framför kameran? Hm.. Det beror på vad det handlar om. Men oftast bakom.

När startade du din blogg? Nu i september 2019 tror jag? Eller var det nu i oktober? Ja.. Rätt nyligen i alla fall. Men har haft blogg sedan 2008 i olika former.

Författare: Annica Magnusson

28 år, trebarnsmamma och förskollärarstudent..

6 reaktioner till “Get to know me”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s