Underbar natur

Såhär fin natur har vi bara runt husknuten här hemma. Riktigt underbar, heller hur?! Jag älskar att bo några minuter från centrum. men ha stranden lika långt bort och ja.. Ängen är också mitt i smeten så att säga. Jag älskar det!

Hur skulle du vilja bo? Storstadsliv eller på landet? Ett mellanting? Berätta!

Även fast jag trivs med att ha allt kring mig såhär.. Så känns inte Huskvarna som ”min stad”. Snarare skulle jag vilja bo i Örebro eller om de är mer norrut i Sverige – så blir det Sundsvall eller Härnösand.

Författare: Annica Magnusson

28 år, trebarnsmamma och förskollärarstudent..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s