Bloggfri helg + en spontanare!

I fredags hade jag teoriprovet (för personbil).. Jag klarade den. Vilket kändes riktigt skönt, nu återstår uppkörningen men.. Det är den jag varit mest nervös inför. Så ni får verkligen hålla tummarna nu det närmaste för att jag klarar den också.! Efter att jag var färdig på trafikverket i fredags hämtade jag hem tjejerna i alla fall och smsade med Micke samtidigt. Om att de saknade honom och hur roligt det inte hade varit med att överaska dem med att vi skulle åka till honom, vilket även han tyckte. Sagt och gjort – bokade tåg för några timmar senare bara och bad dem packa en väska för en eller två nätter borta. De hjälptes åt men hela tiden kom frågan ”var ska vi?” och ”vem ska vi åka till?”.. De gissade dock hela tiden på att vi skulle till deras pappa. Jag försökte med att vi skulle åka till mormor. Men Samantha, smart som hon är, sa att det går inte att åka till mormor på bara en enda kväll – så kort bort bor ju inte hon (stämmer, är ju 110 mil dit).

När vi kom fram till Motala mötte Micke oss vid tåget. Och vilken lycka! Han hade varit ifrån oss i en veckas tid nu och det var härligt att se lyckan hos barnen när de kramade om honom. Däremot blev ju det ett tjat om ”Jag vill vara hos pappa, inte hos mamma! Men det fick ju jag tåla nu.. Haha.. Bilderna nedan är i princip de enda jag tog i helgen. Just för att vi umgicks så mycket istället. Blev dock bara en natt i Motala och vi åkte hem igår eftermiddag. Var hemma kring 20.30 på kvällen. Tjejerna var dock inte trötta (eller jo, Ebba som somnat redan vid 19.15 i bussen) utan ville se på en film för att varva ner. De valde att se på SpyKids 2. Vilket också innebar att det blev en sovmorgon idag till 8 för de flesta..

Idag blir det en lugn dag hemma med plock och fix inför veckan som kommer. Många läkarbesök inplanerade för min del. Återkommer mer om det senare. Hoppas att din helg också har varit bra och att du hunnit vila, njuta och gjort det du velat.

Författare: Annica Magnusson

28 år, trebarnsmamma och förskollärarstudent..

7 reaktioner till “Bloggfri helg + en spontanare!”

  1. Jag och familjen bor i Huskvarna (Jönköping).. Men min mamma och syskon bor i Norrland. Mamma i Lycksele, några syskon i Skellefteå, en utanför Sollefteå och några i Lycksele.. 🙂

   Gilla

 1. Visst är det en underbar känsla!! Tog ju mitt i somras och var precis som dig, mest nervös över körningen men det gick som en dans. Tror säkert du kirrar det direkt!
  Härligt med en spontanare och träffa mannen/pappa såklart. Smarta barn, hehe. Men det låter som ni hade det super mysigt. Hoppas ni får en lugn söndag.

  Gilla

 2. Det är verkligen skönt med bloggfria dagar eller likande.. har bestämt mig att göra inlägg en gång på söndagen. Annars kör jag alltid 2 andra dagar . Men söndagar är så stressigt!
  Hoppas ni får en underbar vecka ❤

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s