Släktträffen 2018

För exakt ett år sedan hade vi en släktträff i Sundsvall. Det var släkten på min pappas sida. Jag hade bokat catering, lokal och sedan ordnade sig allt eftersom kändes det som. Alla hjälptes åt efteråt att städa undan efter oss, att diska och att se efter alla småttingar som sprang omkring. Alla bidrog på olika sätt och det var riktigt roligt att träffas. Jag har i tankarna att återigen ordna någonting sådant här. Kanske nästa år. Hösten 2020.. Det skulle bli riktigt roligt känner jag. Och då kanske vi till och med blir fler. Som det var sist blev vi knappt hälften av hela släkten tror jag. Och kanske jag till och med kan få till att få med några släktingar från Stockholm. Av den delen som jag bara stött på via släktforskningen.. Vore riktigt skoj om det gick att genomföra!

Brukar ni ha släktträffar? Hur ofta i så fall? Och hur brukar detta styras upp?

Författare: Annica Magnusson

28 år, trebarnsmamma och förskollärarstudent..

11 reaktioner till “Släktträffen 2018”

 1. Har släktforskat för några år sedan men slutade för jag fastna och sen tyckte jag att det inte va roligt längre så då slutade jag =).. Men det va kul så länge det varade =)..
  Släkt träffar va många år sedan jag va på och det tyckte jag va roligt att träffa släkten

  Gilla

 2. Kul med släktträff.
  Jag har väldigt liten släkt och vi brukar träffas i bland i samband med födelsedagar men deg är svårt att få ihop allas kalendrar.

  Gilla

 3. Bara varit på en och det var när jag var liten, så har väldigt dålig erfarenhet av släktträff, men det låter väldigt trevligt i alla fall ☺️❤️

  Gilla

 4. Så mysigt med en släktträff 🙂 Tycker alltid att det är kul när vi träffar hela släkten och äter gott och små pratar så mysigt ❤

  Gilla

 5. Men va roligt! Hoppas ni får ihop något under 2020 ☺️ Jag har inte så stor släkt så brukar inte direkt ha släktträffar men iallafall träffas, önskar dock de blev oftare!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s