Centrala trafikinstitutet

Jag bara måste få ur mig detta innan jag spricker.. I fredags hade jag teorin på Trafikverket. Andra gången jag skrev upp. Dock klarade jag det första gången men då det var två år sedan drygt, och jag kuggade uppkörningen tre gånger så lade jag allt med bil åt sidan i 1,5 år. Tog upp övningskörningen igen i augusti.. Och som sagt, i fredags klarade jag teorin – igen. Inga konstigheter. Och så hade jag uppkörning bokad till idag.

Och vet ni vad?! Jag klarade det! Jag har numera körkort!

Jag körde med centrala trafikinstitutet i Huskvarna och är helnöjd med hela upplevelsen. De är verkligen proffsiga, de är kunniga och de är pedagogiska. De är verkligen där för att JAG ska nå mitt mål. Så.. Trots att det tog mig 2,5 år totalt (från att jag började helt från noll bakom ratten – med 1,5 års uppehåll).. Så har jag nu det där körkortet. Eller ja, nästa vecka kommer det med posten.. Men jag får köra!

Författare: Annica Magnusson

28 år, trebarnsmamma och förskollärarstudent..

13 reaktioner till “Centrala trafikinstitutet”

 1. Åh va skoj grattis det är en sån känsla
  Första gången man kör själv liksom

  Skönt o ha gjort kub testet så mysigt me bebis bild

  Huskvarna bil är jätte bra tror ja känner ägaren Carina o make om det är den

  Gilla

 2. Men stort grattis till dig. Själv så ska jag iväg på en intensivkurs för körkort i januari. Ska bli kul att skaffa det, men ändå nervöst, tänk om jag inte klarar det :-s

  Gilla

 3. Men grattis gud va kul, grymt kämpat 😍👌 verkar så svårt detta med körkort har tjuvläst lite i böckerna när kompisar har hållt på med körkortet 😂🙈

  Gilla

 4. Åh grattis!!!

  Den känslan slår det mesta!!

  Jag klarade teorin på första och uppkörningen på tredje.
  Hade jag inte klarat uppkörningen då så hade jag gett upp. Var så nervös tredje gången att jag knappt vågade andas.

  Grattis igen!!!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s