En nanosekund med pappa

Idag fick tjejerna möjlighet att träffa deras pappa, som de ju inte sett sedan i torsdags då han varit iväg på jobb. Han hade ett litet pitstop här i Huskvarna, vid våran mack.. Så vi gick dit och då han kom passade han på att köpa en korv (vi med).. Så samtidigt som vi kunde äta vår korv i lugn och ro fick han hasta i sig korven för att behöva skynda vidare. Men tjejerna kunde krama om honom, säga grattis på fars dag och lämna över några teckningar till honom. Vilket jag tror både de och han uppskattade att de hann med.

Jag hade ju gjort allt för att få träffa min pappa, om det så bara var i fem minuter. Tyvärr dog han 2016 så 3,5 år sedan nu. Men.. Att få höra hans röst… Kramas om och få vara i hans famn. Att få kittlas av hans skägg… Önskar så jag kunde få uppleva det igen. Grattis på fars dag, älskade pappa! Saknar dig massor!

På väg till macken intill oss för att träffa pappa deras.

Annars då? Vi tar det lugnt här hemma. Blir några långa dagar framför oss med skola och förskola, jobb och allting annat runt omkring. Så därför är det bara skönt att kunna ha en sådan här lugn helg. Jag själv fasar över att det snart är jul och att stressen kring det börjar dyka upp. Men, försöker tänka på att inte ha för höga krav helt enkelt.. Det går som det går och bara tjejerna är glada och får en bra jul är jag nöjd.

Författare: Annica Magnusson

28 år, trebarnsmamma och förskollärarstudent..

3 reaktioner till “En nanosekund med pappa”

 1. Alla är ju olika så kag undrar mer specifikt som du blir stressad av angående julen? Själv lider jag av storhelgsångest, alla storhelger är bara pissiga och känner mig ensammast i världen.

  Gilla

  1. Mer att det nog handlar om prestationsångest. Vill få det ungefär som då jag var liten. Med alla traditioner och liknande. Att tjejerna ska minnas allt med glädje.

   Gilla

 2. Men kul att de fick träffa pappa, även om det bara var en snabbis. Beklagar din pappa ❤
  Julstress alltså, den fick alltid stressa upp mig förr men inte längre, försöker göra julen mysig och harmonisk bara!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s