Länkregn

Jag är med i en grupp på facebook där vi besöker varandras bloggar, läser och kommenterar. Den gruppen heter Social media support & share group (swedish) Vi stöttar varandra helt enkelt och det känns verkligen som en familj som finns där. Speciellt när det blir som om ens egna familj inte alltid finns där för att prata, träffas eller umgås… Så jag uppskattar det väldigt mycket och därför vill jag också länka till några av dem som är med i den gruppen i ett länkregn.

Amanda skriver mycket om hennes liv i stort, hennes åsikter och händelser i hennes liv. Riktigt intressant att följa, klicka här så kommer du till hennes blogg.

Madeleine skriver i det här inlägget om muminmuggar och ett presentkort hon fått tidigare, vilket hon kunde utnyttja nu. Jag tycker verkligen hennes blogg är intressant och alltid givande att läsa. Klicka här för att komma till hennes blogg.

Hanna däremot skriver i det här inlägget om olika impopulära åsikter som hon har. Och det brukar alltid bli intressant att läsa om. Kanske tycker du lika som henne? Eller inte? In och läs!

Författare: Annica Magnusson

28 år, trebarnsmamma och förskollärarstudent..

13 reaktioner till “Länkregn”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s