Gräsänka – igen

Nu är jag gräsänka igen för några dagar. Vi hade lyxen att ha Micke hemma över natten men han har redan åkt iväg igen för mera jobb. I eftermiddag ska jag och tjejerna i alla fall lyxa till det med tacos på en söndag.. Det ni! Nä, men det blir en lugn dag idag och vi ska bara mysa och läsa böcker, äta gott, se någon film tillsammans och leka en hel del.

Igår var tomten på besök på vår lokala ICA-affär. Massor med roliga saker att göra för barnens del också. Vilket tjejerna absolut ville pyssla med, bland annat att dekorera pepparkakor. Det är sådant här som jag vill göra mer, med tjejerna.. Så vid adventshelgerna ska vi faktiskt pyssla, knåpa och baka en hel del. Har ni enkla tips på vad barnen kan gilla att göra? Dekorera pepparkakor ska vi absolut göra. Även att bygga upp ett pepparkakshus. Jag har funderat på att baka lussebullar (detta då vi inte gillar russin här hemma – så ingen idé att köpa färdiga)…

Författare: Annica Magnusson

28 år, trebarnsmamma och förskollärarstudent..

En tanke på “Gräsänka – igen”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s