Och sjukstugan fortskrider

Igår skrev jag ju om sjukstugan här hemma och jag måste nog tyvärr medge att den har fortsatt hela dagen idag med. Samantha hade ett tag 39,5 i feber men verkar må bättre såhär på kvällen. Har dock fortsatt haft ont i huvudet och halsont. Mary däremot har också åkt dit, feber och illamående är vad hon har åkt på. Så ja, vi blir hemma imorgon också och jag får alltså vabba hela min arbetsvecka. Men som jag skrev igår – barnen går ju före allt. Har även fått höra ifrån deras pappa, han ligger också krasslig på hotellrummet, men efter liten promenad ute kände han sig bättre han med.

För att sysselsätta dem lite idag gjorde vi pepparkakshuset. Vad vi hade kul och alla vi fyra samarbetade och hjälpte varandra med denna skapelse. Men nu i efterhand vill tjejerna hela tiden gå dit och norpa lite godis.. Får se helt enkelt hur länge den kommer att få se ut såhär..

Författare: Annica Magnusson

28 år, trebarnsmamma och förskollärarstudent..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s