Tvillingar eller trillingar?

Ofta när jag är ute på stan eller möter någon då jag är ute med tjejerna får jag ofta frågan om Samantha och Mary är tvillingar. Ja, de är lika varandra och ja de är ungefär lika långa och tunga. MEN, nej de är inte tvillingar. Speciellt Samantha är ganska less på att höra den frågan. Hon märker ju av det på fler sätt. Att hon inte är längre, hon som är storasyster. Att folk inte lägger märke till att hon faktiskt ÄR storasyster. Men de två är ju pseudotvillingar, det vill säga födda inom 18 månader. De var dessutom 18 dagar ifrån att vara Irish-twins, födda inom ett år.

Ebba, där syns det ju att hon är lillasyster. Inte bara på själva ”utseendet”, hon är mer olik de andra två i både sätt och utseende. Men hon ser även ut att vara lillasyster i att hon är kortare, väger mindre, ser yngre ut i ansikte och allt..

Vad tycker ni? Skulle de kunna vara tvillingar, Mary och Samantha?

Författare: Annica Magnusson

28 år, trebarnsmamma och förskollärarstudent..

3 reaktioner till “Tvillingar eller trillingar?”

  1. Hm, jag är ju så dålig på att känna igen folk överhuvudtaget så har svårt att bedöma hur lika de är. Men jag tänker att folk kanske undrar när de ser dem alla tre just för att lillasyster är så olik dem?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s