Tillbakablick på 2019

Nu vet jag att ni inte riktigt ”vet” vad som skett för min del förra året, 2019. Men jag tänkte ge er en liten… tillbakablick i alla fall, i punktform och med bilder just för att ha det sparat själv också.

Personligt

I januari gick min och Mickes skilsmässa igenom. Men vi är fortfarande ett par, bor fortfarande sambos och älskar varandra. Vi har insett att den livsstil vi har just nu – där han jobbar borta periodvis med sina olika arbetsresor. Ett halvt om halvt distansförhållande kan man nog kalla det. Och det var så vårt förhållande såg ut då jag gick i gymnasiet (då vi träffades) och vi bodde 20 mil ifrån varandra…

I början på november tog jag körkortet. Äntligen! Vilket har känts som en riktigt befrielse tycker jag. Att jag har klarat mig så många år utan det?! Nu fattar jag vad alla menar med en rörelsefrihet.

Körskolan – centrala trafikinstitutet i Huskvarna

Resor

Jag gjorde en egen resa i början på januari 2019. Då åkte jag till Stockholm och den resan blev en ren släkforskningsresa kan man säga. Jag träffade en brorsson till pappas (”okända”) halvbror. Men med tanke på hur jag är som person, spontan och dan så tatuerade jag mig givetvis också när jag var där.

Som familj åkte vi till Arvika i februari under en helg. Vi åkte dit, lekte massor i snön och hade det riktigt underbart. Vilken skön start på våren kände vi!

I juli åkte jag tillsammans med tjejerna till Lappis i Norrland. Där var vi i en veckas tid, sov i tält och i sovsal. Umgicks med min mamma och några av mina syskon. Vi åkte även till min pappas gravplats, vilket jag kände var otroligt skönt och stillsamt.

I november överraskade jag tjejerna med en tågresa till…. Motala. Där mötte Micke upp oss. Han var ute på turné med arbetet och vi åkte till honom för att tillbringa helgen tillsammans hela familjen.

Upptäckten

I september plussade jag och det visade sig att jag var gravid med ett syskon till tjejerna. I december gjordes rutinultraljudet och det visades sig vara en tjej till… En riktigt sprallig och livlig tjej. Nu såhär vid nyårsdagarna är jag i graviditetsvecka 21.

2 svar till “Tillbakablick på 2019”

  1. Låter som en härligt och bra år ! Och grattis till körkortet och graviditeten:) är också gravid med fjärde . Så ska få min tredje son 🥰🥰

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s