Trebarnsmamman Annica

Ett nytt år är kommen. En nystart för vissa. En chans att börja om på nytt. För mig känns det lite så. Jag har ju bloggat på olika sätt i flera års tid. Men, aldrig riktigt… ”fastnat” på ett ställe länge nog tror jag. Jag hoppas att du vill stanna här i den här bloggen med mig och hänga med under livets gång framöver.

Vem är jag då? Jag heter Annica och är 29 år. Jag bor tillsammans med Micke och våra tre barn; Samantha, Mary och Ebba i Huskvarna. Men jag är ursprungligen från Lycksele i Norrland, vilket jag saknar tokmycket då jag är härnere i Småland. Vi väntar dessutom tillökning i maj 2020, vilket vi alla ser fram emot med stor glädje.

Från vänster: Ebba, Samantha och Mary. Bild tagen i december 2017.

Vad gillar jag att göra på min fritid? Och vad är det jag sysslar med i yrkeslivet? På min fritid gillar jag att dels hänga med barnen och se hur de samspelar, utvecklas och leker med varandra. Det är någonting jag verkligen älskar! Men min hobby är att släktforska och att hitta nya grenar, personer, fakta och historier kring personer i min släkt bakåt i tiden.

Jag är utbildad undersköterska och utbildad butiksäljare, men jobbar för tillfället som modersmålslärare i svenskt teckenspråk i grundskolenivå. Jag utbildar i teckenspråk som modersmål då det även är mitt modersmål då jag är hörselskadad. Jag är dessutom synskadad, vilket dock inte hindrar mig i min vardag.

En bild på mig från november 2017.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s