Var har du köpt den?

Jag fick frågan av Elin häromdagen var jag har köpt denna linne med dödskallar och rosor på. Och jag har köpt den online, på EMP-shop.se med alternativa klädstilar såsom Goth, Harry Potter och många fler alternativ. Rekommenderar verkligen den shopen! Tycker det är hyfsat bra priser och att det är en snabb leverans. Helt klart fräsiga och häftiga kläder!

9 svar till “Var har du köpt den?”

  1. Fint av dig att skriva igen. Men som du sa så brukar dom inte ha kvar plagg för evigt. Hittade den inte tyvärr 😦 men tack ändå. Jag får hålla koll på hemsidan ifall det kommer igen eller nåt liknande plagg

    Gilla

  2. älskar emp och deras kläder, för i tiden handlade jag galet mycket på såna butiker, lite mindre idag mest av anledningen jag blivit lite snål till mig själv gällande hur mycket jag får läga ner i pris på kläder haha 😂❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s