Boktips för föräldrar

Dessa böcker är verkligen ett hett tips från mig för er att läsa och ta till er kring. Det handlar om att se barnet, familjen som kompetent. Att barnet utvecklas till självständighet och inte trotsar. Att… lyssna in och att vara ledare – på ”rätt sätt”. Att uppfostra barnen på så sätt att man inte trycker ner dem eller deras agerande. Att lyssna på sin magkänsla och återgå till hur man uppfostrade förr i tiden, med närhet, med att se behoven – inte bara de fysiska utan även de psykiska.

Ett svar till “Boktips för föräldrar”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s