Ändrade planer

Och jag hann knappt publicera inlägget imorse om hur veckan ser ut, innan första ändringen för veckan dök upp. Redan imorgonkväll måste Micke åka, vilket ger honom ikväll på sig att laga bilen – istället för att få även morgonkvällen på sig. Och detta i sin tur leder till att han blir borta två dagar längre denna omgång. Jag hoppas innerligt att de får igång bilen ikväll – annars kanske jag satsar på att hela familjen följer honom till Stockholm så att jag kan ta bilen tillbaka till Huskvarna efter att han lastat ur sina saker från bilen, helt enkelt. Borde egentligen inte vara några problem med 1-2 stopp på vägen hem därifrån. Okej, det kommer bli en riktigt sen kväll innan vi är hemma igen (22-23 på kvällen) och barnen kommer att sova i bilen. Men, vi får helt enkelt satsa på att äta på Mcdonalds eller liknande på den resan. Men, får se hur vi gör… Får ge Micke och hans vän en chans till att fixa arbetsbilen ikväll. Annars får jag ta en diskussion med Micke om hur vi ska lösa detta. För jag vill gärna ha familjebilen härhemma..

Det fanns en fundering hos er ifall inte han kunde ta buss eller tåg till Stockholm. Men, det är inte så enkelt som det låter. Han har dels 1 stor väska med ombyten för 2 veckor, dels 1 stor flyttlåda med matprodukter som han ska ha med sig för att äta under perioden, 1 stor rullväska med klättersaker och redskap för då han behöver arbeta fysiskt med att klättra och bygga saker. Sedan tillkommer även 1 ryggsäck med kontorsredskap såsom datorn och liknande. Troligtvis har jag glömt någon väska i mitt ”uppräknande” men ja, ni förstår att det inte blir så enkelt att ta tåg eller buss med alla dessa saker och sedan behöva ta kollektivtrafiken i Stockholm med dessa saker för att ta sig till slutdestinationen.

8 svar till “Ändrade planer”

  1. Hoppsan, det var ingen dålig packning!! I dessa fall är man glad att man har bil 😀 Men ååh vad mysigt med en liten dagstrip! Har själv bott i Jönköping & besökt Huskvarna några gånger, så fruktansvärt vackert är det där! 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s