Vi löste det!

Puh! Jag bara måste börja inlägget med att tacka er för ert hejarop och allt pepp som varit här inne de senaste dagarna i vårt bil-problem och hur vi skulle lösa allt kring den trasiga bilen och allting. Tack!

Vi löste hela biten som sagt. Vi beslöt oss för att jag och barnen skulle följa med honom till Stockholm i vår familjebil. Sagt och gjort, vi gjorde så igår. Han körde hela sträckan upp till Botkyrka-området (dit han skulle). Med ett stopp för att tanka så kom vi fram vid 13-tiden på dagen. Han lastade över sina saker till lastbilen samtidigt som vi gick i Riksteaterns lager av dekorer och kikade runt. Så otroligt spännande tyckte alla barnen!

Sedan var det dags för oss att åka, jag skulle nu köra 30 mil hem och klockan var nu kring 14-tiden. Betänk då att den längsta sträckan jag kört i sträck är 1,5 mil (enkelväg Huskvarna-Bankeryd, körde hem också den dagen). Det var inte heller det mest optimala vädret igår på vägen hem. Störtregn hela första timmen, fram till Nyköping. Väl där stannade vi en timme vid McDonalds så att tjejerna kunde leka lite och så åt vi mat innan vi fortsatte hemåt. Två timmar mörkerkörning, med en hel del lastbilar som jag var tvungen att köra om.

Ett tag då det var 120 sträcka på vägen frågade plötsligt Samantha (som då var den enda av barnen vakna) om vi fortfarande höll på att köra hemåt. Jag frågade hur hon menade. ”Det känns inte som om vi åker och det hörs inget.” var hennes kommentar. Precis just då sa jag åt henne att titta ut på högersidan för då körde jag om en lastbil (som körde i 90 km/h och jag i 110 km/h). ”WOOOOW!” hördes det bakom mig där hon satt.. Detta måste väl betyda att jag körde rätt bra eller vad? :p När de inte ens tror att vi rullar..

Vi kom hem 18.30, då blev det lite småpyssel här hemma och vi gjorde oss sedan i ordning för sängen. Dock tog det 1,5 timme för den sista att somna vid läggningen. Sedan kunde jag med äntligen somna.

4 svar till “Vi löste det!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s