12 timmar med pappa

Igår överraskade Micke barnen genom att komma hem. Jag visste om det och höll därför tjejerna uppe lite längre på kvällen än vad de brukar vara egentligen. Att det ringde på dörren och jag frågade dem om det kunde vara grannen vilket de ju trodde att det kunde vara, men pappa tittar in istället för grannen- det var verkligen dagens höjdpunkt. Han var med vid nattningen och myste med dem. Och när Samantha inte riktigt kunde somna så var hon uppe med oss en stund extra. Imorse blev det också mysstund med honom innan skola och förskola kallade på dem. 12 timmar kunde han vara hemma innan han nu åkt igen. Nu är han på väg till Trelleborg (tror jag det var) för att sedan resa vidare mot Tyskland och Dreamhack.

Jag skulle precis ta ett kort på hur han hade ena armen om Samantha och hur Ebba låg på på honom, kramandes. Sprang iväg för att hämta kameran men hittade dem såhär när jag kom in i sovrummet igen. Haha, typiskt. Ibland önskar man att man hade ögonblickskamera i ögonen typ..

4 svar till “12 timmar med pappa”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s