Gårdagens middag

Igår åt vi kyckling med ris och en salig blandning av grönsaker till. Jag valde att ta sallad, rivna morötter, lite broccoli och så en blandning av paprika och gurka. On the top valde jag att ta lite gul lök.

Idag, till lunch så har jag tänkt mig resterna från igår men i en ny variant. Blandade ihop morötterna, löken, salladsbladen, paprikan och gurkan tillsammans med riset och kycklingen. På detta ringlade jag lite olja. Sååå smaskens kände jag att det blev.

Gårdagens story på Instagram

8 svar till “Gårdagens middag”

  1. åhh asså kyckling är verkligen något jag älskar, dock var det väldigt länge sen jag åt just kyckling och ris det kanske vi måste äta någon dag 😍

    Gilla

  2. Vi äter oxp rester går hur bra som helst
    Det såg runt GT gott ut lite liknande blev våra tester men bacon i oxp o hemma gjorda vitlöksbröd
    Så enkelt o så gott

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s