Orolig natt

God morgon på dig! Just den här natten har jag inte sovit så bra om jag ska vara ärlig. Det har varit många uppvak inatt och ja, mycket tankar och känslor kanske man kan beskriva det bäst. Ibland har jag även vaknat till av att bebis levt rövare i magen, men det är egentligen bara mysigt att vakna upp till. Då vet jag ju att allt är bra.

Inatt vaknade jag upp en gång, insåg att jag hade Marys huvud inkörd i mina revben. Tittade åt hennes håll och såg att hon dessutom hade sitt ena ben vid Samanthas ansikte. Haha, jag kunde inte låta bli att ta ett kort på detta innan jag vände på Mary igen. Och detta hände inte bara en gång utan TRE gånger som jag fick vända ”rätt” på Mary under den här natten. Och även Ebba hade lagt sig på tvären där hon låg i sängen. Ja, varje gång som Micke är borta sover alla tre hos mig i vår säng..

Vi tar en lugn dag hemma idag har jag tänkt mig. Kanske att vi fortsätter pysslandet som vi började på igår. Ska visa barnens konstverk sedan i ett eget inlägg hade jag tänkt.

Micke kom igår fram till Tyskland och Leipzig där Dreamhack ska börja monteras upp idag. Vi har skickat bilder och filmer fram och tillbaka då FaceTime inte riktigt fungerar nu för Micke. Pratat i telefon varje morgon och kväll gör vi ju redan. Igår diskuterade vi lite namn, jag och Micke – för bebisen.. Vi har, som det känns nu, kommit överens om tilltalsnamnet och så har vi ett andranamn som vi båda funderar på. Jag skulle gärna vilja ha ett till andranamn också men det får vi fortsätta klura på.

4 svar till “Orolig natt”

  1. Det är inte lätt att själv få sömn när man trängs med de små men ibland bra mycket bättre än att springa kors och tvärs hela natten. Låter som en fin grej att fortsätta med pysslandet från igår! 🖤

    Gilla

  2. Inte roligt med oroliga nätter men hoppas denna natt blir bättre och att du får lite mer sömn. Kan tänka mig att det är en hel del jobb Micke har med att montera upp allt 😊

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s