Veckans händelser (vecka 4)

Den här veckan räknar jag med att den blir rätt så lugn. Det ”enda” avvikande som sker är att Mary ska till tandläkaren på onsdag, annars kommer detta vara en typisk skol-/förskole-/arbetsvecka för oss.

En stolt Mary visar upp sin trollstav hon gjort i helgen.

Måndag: Jag jobbar 9.30-16 och tjejerna är på skola och förskola under tiden.

Tisdag: Jag jobbar halvdag. Och därmed är som min arbetsvecka över.

Onsdag: Skola för Samantha. Förskola för de andra två, om inte Mary slipper det då hon ju ska till tandläkaren.

Torsdag: Jag är fortsatt ledig. Skola och förskola på förmiddagen.

Fredag: Jag är fortsatt ledig. Skola och förskola på förmiddagen.

Lördag och söndag är oplanerade.

5 svar till “Veckans händelser (vecka 4)”

 1. Vilken skön vecka ni har framför er. En fråga, får barnen vara på förskola även när du är ledig? Är det så generellt i er kommun eller har ni särskild anledning? Lyxigt oavsett!

  Gilla

  1. Om jag tex jobbar måndagar och tisdagar (som jag ju gör) så får de gå ons-fre 08.30-11.30 då de är över tre år. Hade jag varit helt arbetslös / föräldraledig hade de ju fått gå de där vanliga 15-timmarna i veckan (och så kommer ju Ebba få gå efter sommaren, då har jag tänkt mig tis-tors 08.30-13.30 just för att hon ska få lunchen också, vilket i sig är ett stressmoment den här våren.

   Gilla

 2. Låter som en sjujäkla bra vecka ändå. Usch tandläkaren *ryyyyyyser* Jag skulle aldrig återvända men man måste ju..hahaha har sån tandläkar skräck så du anar inte hahaha xD Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s