Att våga misslyckas

I förrgår åt vi tacos här hemma. Urgott och en klassiker på fredagar.. Det blev dock mycket grönsaker och köttfärs över så jag tänkte ta tillvara på det också. Sagt och gjort, igår gjorde vi en hemmagjord lasagne. Men… Jag gjorde misstaget att ha en färdigköpt bechamelsås – vilket gjorde hela lasagnen oätbar. Så tyvärr fick jag slänga en stor omgång med det. Men, man måste våga testa. Och nästa gång – ska jag verkligen testa göra egen bechamelsås – vilket jag ju egentligen varit för osäker på för att våga testa mig på.

Så idag.. Bara för att det misslyckades igår med maten fick tjejerna välja helt fritt vad de ville ha att äta. Det blev dels kyckling och broccolipaj (sådan FELIX paj) och lasagne (Karins lasagne från familjen Dafgårds).. Lite revansch för lasagnen här hemma måste jag nog säga att det blev.

En av mina tacos såg ut såhär i fredags… Jag tog kort på hur ordningen på ingredienserna blev den här gången. Riktigt roligt!
1. Köttfärs 2. Mild tacosås 3. Gurka
4. Tomat 5. Gul lök 6. Ruccolablad
7. Mild tacosås 8. Creme frachie 9. Riven ost

Nu duschar tjejerna och jag hör deras fnitter, skratt och bus därinne så jag vet att de har alla tiders men snart är det dags för dem att göra sig klara för natten, ringa deras pappa och säga god natt innan det är dags för att sova. Vi har den rutinen att när Micke är iväg på arbetsresa ringer vi alltid på morgonen och säger god morgon, och alltid på kvällen för att säga god natt. Hinner vi så blir det något mer samtal under dagen med.

Ett svar till “Att våga misslyckas”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s