Nya kläder till tjejerna

Jag hade en stund över, mitt under arbetsdagen igår, så jag passade på att svänga in på H&M och handla lite kläder då det ju verkligen behövdes här hemma. Samantha har vuxit en del utan att jag ”märkt” det så det var verkligen på tiden kände jag.

Men inte nog med detta.. Det blev lite kläder till bebis också. Jag kände att eftersom vi gjorde oss av med alla bebiskläder efter tjejerna så… har vi som fått börja om från noll på den punkten. Här är det i alla fall två ”set” som jag tänkt packa ner i BB-väskan sedan. Det är både i storlek 44 (det setet med giraffen på) och så ett set i storlek 50. Detta då mina tre tjejer kunnat haft 44 när de föddes men i och med graviditetsdiabetesen kan jag ju få ett större barn den här gången. Så jag chansar inte utan tar med båda storlekarna.

4 svar till “Nya kläder till tjejerna”

  1. Skönt att fått handla lite som behövs. Tröjan med enhörningen var för söt.
    Men bebiskläder, alltså jag dör så sött. Önskar man fick handla det, haha. Går ofta och kikar i affären. 44 är verkligen smått men bra att vara garderad.

    Gilla

  2. Åh barnkläder är alltid roligt att handla! 😍 H&M är en av mina favoritbutiker, just för att jag kan handla till både mig och barnen plus att de har vettiga priser och fina kläder.
    Klokt att stoppa med båda storlekarna i väskan, alla mina barn har dragit stl 50 vid födseln.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s