Antagen till en kurs

Jag avslutar hela januari med att bli student igen. Den här gången är det helt på distans. Jag kommer att läsa en kurs som heter ”Modersmålslärarens roll i elevernas språk- och kunskapsutveckling” och den är på 7,5 hp men på 25% studietakt. Jag läser den via Borås högskola. Jag tror absolut att den här kursen kommer att gynna mig i min yrkesroll som just modersmålslärare. Jag både tror och hoppas på det i alla fall.

Detta innebär att jag kommer att jobba 20% som modersmålslärare i svenskt teckenspråk, fram tills att bebisen föds. Då går jag på mammaledighet därifrån. Men jag kommer att studera 25% fram till juni, då det blir sommarlov på lärosätena. Så sista månaden ungefär med studierna kommer jag att studera med en bebis ”i famnen”, känns det som.

4 juni 2010. Studenten. Har sedan dess pluggat vård och omsorg på komvux (1100 gymnasiepoäng), fyra terminer (av totalt 7) på F-3 lärarprogrammet på högskola, läst en starta eget kurs på komvux, läst butiksäljare-utbildning på komvux, läst 1 år (av totalt 3,5 år) på förskollärarprogrammet på högskolan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s