Liten Samantha

En av mina vänner hittade en gammal bild på Samantha och jag häpnar än en gång. Har min äldsta dotter verkligen varit såhär liten?! Har hon verkligen vuxit upp och blivit så stor som hon är idag? Här tror jag att hon var kring 8-9 månader gammal. Däromkring är det i alla fall. Det ger mig nästan ångest över hur fort tiden går och hur lite tid jag nu kommer ha med henne. Inte kunna välja att ha alla tre hemma en dag extra efter helgen, eller ta en tidig helg och tillbringa fredagen på Leos till exempel. Nu är det skolplikt som gäller för hennes del. Och det känns…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s