Vecka 6

Den här veckan blir nog ganska lugn tror jag – så som den ser ut för tillfället.

Idag är jag på jobbet. Börjar 9.30 med arbetsplatsträff fram till och med 11.30. Sedan blir det att skynda hem, äta lunch och sedan iväg till MVC för min ”vecka 25-kontroll”. Efter att jag är klar där så hämtar jag Ebba på förskolan och Samantha på skolan, lämnar av dem hemma där Mary och Micke är och väntar på dem. Fortsätter sedan att jobba till 16, innan jag kommer hem till familjen för kvällen.

Imorgon är det en vanlig arbetsdag för mig.

Onsdag jobbar jag inte men Mary ska till barnmottagningen för att ta ett allergitest.

På torsdag är det kort dag för tjejerna på förskola och skola. Jag är ledig. Fredag ser likadan ut.

På lördag ser det ut som vi bjuder hem Mickes mamma på middag – tjejerna ska få göra pannbiffar.

Söndag är helt oplanerad! Vilket är rätt skönt inför en ny vecka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s