8 – 10 februari 2008

Det var fredagen den 8 februari 2008. Jag hade slutat skolan tidigt den här dagen. Jag gick på Riksgymnasiet för hörselskadade i Örebro på samhällsprogrammet, första året. Jag var vid det här laget 17 år gammal. Satt på tåget mot Jönköping. Det som skulle ske den här helgen var att jag skulle vara på en kristen konferens (tjejkonferens som Ny Generation – en kristen skolgruppsorganisation höll i). Men, skulle samtidigt göra en annan sak. En sak som pirrade så otroligt mycket i magen för ögonblicket. Tåget rullade in på Jönköpings resecentrum. Saktades in. Stannade. Dörrarna öppnades. Och där, precis vid dörren jag klev ut vid – stod han. Där stod killen (mannen) jag hade chattat med i ett halvår. Vi hade inte ens bytt mobilnummer med varandra förrän den här dagen. Vi såg varandra direkt i folkhavet. Jag gick emot honom. Och direkt fick jag en stor, varm kram. Det kändes så rätt.

Det var alltså såhär jag träffade Micke för första gången. Vi hade chattat i ett halvår. Under den här helgen så sov jag hemma hos honom, tillbringade en del av dagarna på konferensen, en del av dagarna/kvällarna ihop med honom. Denna helgen blev han och jag ett par. Jag var 17 år. Han var 37 år.

I år blir han 50 år (i juni) och jag blir 30 år (i augusti). Tillsammans har vi tre döttrar och ett barn till på väg. Vi gifte oss den 27 augusti 2011. Vi var gifta till januari 2019, då skilsmässan gick igenom. Men vi gjorde som aldrig slut ändå utan fortsatte bo som sambos. Och det är så läget ser ut idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s