Veckans händelser (vecka 7)

Den här veckan har Samantha sportlov från skolan och de andra två blir också lediga från förskolan denna veckan. Vilket gör att vi kommer kunna hitta på saker tillsammans – hela familjen. Micke kanske jobbar några dagar här i närheten (dagtid). Det jag vet vi har inplanerat som ska hända är ett utvecklingssamtal med Samanthas klasslärare idag.

Någonting jag kommer att få kommentarer om i veckan är ju min nya frisyr. Eller ja, bristen på frisyr snarare. Haha… Jag fick ett ryck i fredags och eftersom Micke ändå höll på med trimmern på sig själv och rakade bort sitt hår – så fick jag också feeling och gjorde samma sak.

Kortet taget i fredags.

Men hörni! Det kommer även bli lite tillbakablickar på år 2008. Varför så långt bakåt? Jo, det var då jag och Micke träffades för första gången – och faktiskt blev tillsammans. Vår helg var 8-10 februari 2008. Och därför kommer det att komma lite throw backs senare idag. Så vi firade ju som 12 år i helgen. Riktigt härligt!

Ett svar till “Veckans händelser (vecka 7)”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s