Smitningsolycka

Igår, när jag och Mary var ute och körde för att lämna ett papper till barnens farmor hände det som jag aldrig tänkt skulle hända just mig. Eller ja, det är ju något man inte vill vara med om. Vi hade just åkt ut ur en rondell, körandes på huvudled och en bil kör rakt in i vår bil. Högra, främre, sidan touchade den föraren. Han hörde ut från en utfart och träffade vår bil helt enkelt. Och sedan smet han från platsen. Hann inte se registreringsskylt eller någonting. Vet bara vad det är för typ av bil (hög modell av skåpbil) och att den var vit. Men finns ju tusentals av just den sorten bara här i Sverige…

Varken jag eller Mary skadades. Blev bara lite plåtskador, en touchad backspegel och lykthus som spräckts. Men… Jag är fortfarande lite skärrad. Har fått sätta mig bakom ratten tre gånger efter detta och skakar i händerna när jag kliver ur bilen. Micke ansåg att det var viktigt att jag vågade köra bilen ”direkt” efteråt – så att det inte slutar med att jag inte vill köra alls. Mary däremot blev inte rädd.. Vilket jag tycker är riktigt skönt.

Polisanmälan är gjord, en skadeanmälan är gjord. Och så får vi se vart allt detta leder. Men, japp.. Jag är i chock kan man säga. Hände det verkligen?!

Jag har haft en sammandragning nästan konstant efter detta. Dock inte en som gjort ont utan mer obehagligt då det spänt så mycket kring magen. Men, lovar.. Gör det ont kommer jag be om en kontroll. Och så har jag MVC på måndag.

Men, om min blogg ekar tomt de närmaste dagarna har ni ändå lite hum om varför.

Ett svar till “Smitningsolycka”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s