Att förbereda sig för en lock down…

Jag har börjat tänka en hel del på det. En lock down, som sker i så många länder för tillfället. Enbart mataffärer och apotek som är öppet där. Att ha så stränga order om att hålla sig hemma, såvida det inte rör sig om akuta ärenden som till apotek, osv.

Någonting som jag faller tillbaka på och läser igenom igen är den broschyren vi fick av MSB ifjol (eller var det två år sedan?) om hur vi ska göra ifall det kommer en kris eller ett krig till Sverige. Och där fanns en checklista på vad man bör ha hemma så att man klarar sig ett tag vid en lock down. Hur pass förberedd är du?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s