Två dagar off

Två dagar off har jag haft, igår och i onsdags. Det var riktigt skönt kände jag och välbehövligt. Båda dagarna hade jag ju Mary och Ebba hemma med mig och Samantha var i skolan 8-13. Efter att vi hämtat Samantha i onsdags åkte vi fyra till McDonalds och köpte glass, satte oss ute och åt den i solen och lekte i deras ute-”gård”. Riktigt härligt och där var vi i en timme drygt i solskenet.

Jag har dock börjat fundera lite på att kanske ansöka om ledigt snart. Just i och med graviditeten och att jag knappt sover på nätterna. Men, samtidigt.. Jag mår fortfarande bra. Jag trivs med jobbet och jag känner att det faktiskt ger mig någonting. Och för att inte tala om hur bra det är för ekonomin just i det här läget (med Corona och allting) att jag faktiskt jobbar också. Så, jag har sagt att jag vill försöka kunna jobba fram till 19 april i alla fall. Men, får se om jag orkar så pass länge till eller hur det blir. Men det är mitt mål i alla fall.

Däremot har jag börjat höra rykten om att både diabetiker (görs det skillnad på typ 1 / typ 2 / graviditetsdiabetiker???) och gravida räknas in i riskgrupper från och med någon dag tillbaka? Hur ska jag tänka kring detta, känner jag rent spontant.

En bild från i somras då jag jobbade på nätterna som undersköterska på en geriatrisk avdelning på sjukhuset. Nu är jag ju också inom vården, men i hemtjänsten som undersköterska istället.

3 svar till “Två dagar off”

  1. Vad skönt att du mår bra i din graviditet och att du fortfarande känner att du kan jobba. I dessa tider med corana och allt som det innebär kan det vara bra med två löner ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s